The story of... Felicia 

 

Geschreven met veel liefde vertel ik, felicia Aygun-Speelman graag hoe alles is begonnen. Gek op mode ben ik natuurlijk al heel mijn leven. in de corona tijd bedacht ik me, wat lijkt mij nou echt leuk en wat past bij mij? Het werken in de kleding industrie was altijd al iets wat ik vol enthousiasme deed. Na het afronden van mijn HBO Rechten studie was er een grote twijfel over de vraag' en nu"?. Toch heeft het ondernemen mijn grote aandacht getrokken en hier zijn we dan! De webshop is alleen voor vrouwen en dit was een zeer bewuste keuze. Geen poespas, geen gemuts, gewoon een website waar je last minute de outfit kan scoren die op tijd binnen is en precies past en zit zoals jij dat zou wensen als je de foto op de webshop ziet. De items die hier verkocht worden staan ook erg dicht bij mij zelf. Het zijn trend gevoelige items die erg selectief zijn gekozen.

 

Ik hoop mijn vorm en smaak graag over te brengen aan andere vrouwen, het sexy voelen met de basics en het juist gebruiken van je eigen lichaam op de juiste manier is wat ik graag terug zie. Posh is er voor elke vrouw, elk moment van de dag, want shoppen slaapt niet! 24-7 kun je bestellen wat je wilt en via onze socials plaatsen wij vaak kortings codes want zeg nou eerlijk, we willen er graag goed uitzien voor het minste! Bij mijn webshop kan dit!

 

Ook probeer ik ons dagelijks te ontwikkelen en jouw beleving nog mooier te maken bij het bestellen van een pakket. Met onze hand geschreven brieven, inpak keuzes proberen wij jouw bestelling zo persoonlijk mogenlijk te maken, we maken de beleving helemaal af! Heb jij nog tips dan horen wij het ook heel graag, je mag altijd mailen naar ons!

 

liefs,

felicia & posh