Welkom op de POSH.  skincare pagina van posh-elmas. Shop nu de beste natuurlijke beauty producten op onze website. POSH. is een skincare merk dat volledig natuurlijk en zonder chemicaliën werkt en wat is ontstaan uit liefde voor skincare, dieren en selflove. Ons hoofd ingrediënt is shea en cocos boter en wij vertellen je dan ook graag wat sheaboter met je huid doet. POSH. is eenvolledig nieuw merk merk alleen eigen formuleringen die volledig nieuw zijn, alle rechten van producten,materialen en formulering, naam liggen bij POSH. Posh-elmas. Foto's zijn eigendom van Posh-Elmas en mogen in geen geval hergeplaatst worden zonder toestemming.

Het geheim van sheaboter

 

 

Sheabutter verzacht, voedt en kalmeert de huid. Het is een 100% puur product, zonder toegevoegde stoffen. Daarom is sheabutter echt een heerlijk product om je huid en die van je kindje(s) gezond te houden. 

Sheabutter zit vol met essentiële vetzuren en de vitamines A, E en F. Hierdoor werkt Shea Butter hydraterend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Shea butter kan gebruikt worden voor oneindig veel doeleinden.

Je kunt onze Shea butter gebruiken voor je dagelijkse huid verzorging.

Dit formaat van onze crèmes is perfect om mee te nemen, zodat je altijd je favoriete posh. Item bij de hand hebt. 

 

Disclaimer:
* Dit product is 100% natuurlijk, hierdoor kan de werking bij iedereen anders zijn. 
* Kleur en structuur kunnen per verpakking verschillen.

 

 • Voordelen

  Shea butter kan een bijdrage leveren bij de verzorging van:
  - Droge, schrale huid
  - Jeukende huid
  - Schilferige huid
  - Eczeem
  - Luieruitslag
  - Striae
  - Droge lippen
  - Fijne lijntjes en rimpels
  - Gebarsten huid en kloven
  - Haarverzorging
  - Onzuiverheden
  - Littekens
  - Spiervermoeidheid en stijve spieren
  - Verbranding door de zon
  - Huidirritatie / uitslag


  Niet gebruiken bij: 

  - Overgevoeligheid voor Shea Butter.

  Overgevoeligheid voor Shea Butter komt zeer zelden voor maar, zoals met elk product, kan het optreden. Bij allergische reactie van de huid en/of verergering van bestaande klachten moet u direct stoppen met het gebruik van Shea Butter.

  - Shea butter is gemaakt van Karité noten. Mensen met noten allergie moeten daarom altijd vooraf testen of er geen reactie optreedt.

 • Gebruik

  Rauwe, onbewerkte Shea Butter heeft een smeltpunt van 27 C°, daardoor smelt deze op de huid. Neem daarom wat shea butter tussen je handen en wrijf tot het gesmolten is, breng dan aan op je gezicht, haar of lichaam en masseer zachtjes in. Voor een optimaal resultaat, kun je het beste meerdere keren per dag een dun laagje aanbrengen.

  Allergie informatie: 
  Shea Butter is gemaakt van Karité noten. Mensen met noten allergie dienen daarom altijd voor gebruik te testen, op een klein stukje huid, of er geen reactie optreedt.

  Let op: Er kunnen soms korreltjes in de Shea Butter zitten. Dit is normaal en komt door de verschillende vetzuren in Shea Butter. Sommige vetzuren stollen sneller als anderen, hierdoor ontstaan tijdens het stollen soms korreltjes. Het is een 100% natuurlijk product en dit kan dus per keer verschillen. De korreltjes verdwijnen, zodra de Shea Butter smelt op de huid. Korreltjes of niet, de werking blijft gelukkig het zelfde! 

 

Disclaimer: al onze producten, verpakkingen en verzend materialen zijn milieu vriendelijk, biologische afbreekbaar en herbruikbaar! Al ons plastic is hergebruikt. 

 

Laat ons jouw ervaring weten met het merk en de producten op trustpilot.nl !

Rating: 5 sterren
1 stem